Lesly L. Lastex: A dérfarkas bosszúja
(Neotek Kultúrális és Szolgáltató Kft., 1996)

A neves muslincológus, Lesly L. Lastex azért érkezik a festői Pozorba, hogy egy már-már kihalt rovarfaj nyomára leljen. Az alpesi település fogadójában azonban tudományos felfedezések helyett sötét titkok várják - rejtelmek, melyek középpontjában egy valaha élt kényúr, Vladimir Toplák szelleme, és egy misztikus képességekkel felruházott kődarab áll...
Lesly L. Lastex, a világjáró titkosszolga legújabb kalandjának krónikája a nagy előd, Leslie L. Lawrence elemelt modorában - akció, vér és röhej 304 oldalon!

második kiadás: (Pallas Antikvárium, 2001)

Mit lehet tenni, ha egy külvilágtól elzárt fogadóban elszabadul egy 300 esztendős démon? Van-e menekülés ott, ahol egy rém bárkinek, bármikor kitépheti és megfagyaszthatja a szívét? Segíthet-e ilyen helyzetben három harcművész, egy tibeti láma, vagy a poprádi száztagú rajkózenekar? Ám főleg: érdemes-e egyáltalán bizakodni, ha a rejtélyek után maga Lesly L. Lastex nyomoz? Halálhörgés, vér, sikolyok és harsány röhögés. Ez A Dérfarkas bosszúja. Ne hagyja ki: ezt a könyvet még Leslie L. Lawrence is elolvasta!

 

Leslie L. Laticel: Síva utolsó ránca
(Excalibur Könyvkiadó, 1999)

Tomporban, a Himalája égbenyúló, hófödte hegycsúcsai között rémisztő gyilkosságok történnek.
Fent a világ tetején, Propán-Bhutánban, a sűrű felhőtakarók homályában gonosz erők pokoli terveket szövögetnek. Senki sem állhat utjukba, csak Leslie L. Laticel, a neves Keletkutató és molykárbecslő, az Interpol tizedese, aki, mint mindig, most is egy titokzatos, megmagyarázhatatlan ügyben nyomoz.
Rengeteg whisky folyik el hiába, de mindig kéznél van helyette a jakvajas tea, épp úgy, mint a hatlövetű Smith and Wesson. Gyönyörű nők és újabb áldozatok bukkannak fel, hátborzongató rémségek történnek, hullanak a hullák, akár a legyek, míg végül kiderül, hogy mit rejteget Síva utolsó ránca...
A világhírű szerző, Leslie L. Lawrence stílusában írt paródia nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek, nagyoknak, óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtteknek, nyugdíjasoknak és mindazoknak, akik szeretik a humort és az izgalmakat, nem félnek otthon, egyedül a sötétben, amikor éjszaka van és telihold, sötét árnyék vetül a falra, felüvölt egy kóborló lélek, villám hasít a fekete éjbe, léptek nyikorognak a padlón, valaki közeledik, a kezében megvillan a tibeti áldozókés ...áááááááááááááááááá.

 

Leslie L. Laticel: A köddé vált kolostor
(Excalibur Könyvkiadó, 1999)

letöltés

A Himalája lábainál, Latyakban, Tompaphing kolostorában, nehéz idők járnak.
Ráadásul megérkezik Leslie L. Laticel is, az Interpol tizedese, aki látszólag a dalai lámák szaporodását kívánja tanulmányozni, ám valójában rejtélyes ügyben nyomoz. Fogytán a whiskyje, de mindig keze ügyében van 38-as Smith and Wesson revolvere, amivel némi habozás után rálő bármire, ami mozog...
Hapci, Vidor és Tumor a két gonosz, kisnövésű törpe sötét tervet szövöget.
A temetőben felüvölt a vérszegény vérfarkas, kísértetek járnak, feltámadnak a halottak, az élők pedig halálra válnak, amikor...
A hófödte hegycsúcsok között, ahol eddig még senki sem járt, ott lapul a misztikus homályba vesző Köddé Vált Kolostor, megannyi titkával és megoldatlan rejtélyével együtt.
A népszerű író, Leslie L. Lawrence stílusában írt fergeteges paródia felejthetetlen szórakozást nyújt kicsiknek, nagyoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, Tibet kutatóknak és mindazoknak, akik szeretik a humort és az izgalmakat.

 

Leslie L. Laticel: Miaú-Miaú
(Excalibur Könyvkiadó, 2000)

Leslie L. Laticel, a neves magándetektív és szájhős, a hátborzongató bűnügyek felgöngyölítője, a különféle whiskyfajták, valamint a nők kiváló ismerője nyugalomra vágyik. Az egzotikus Neylon-szigetén tölti megérdemelt szabadságát, ahol örökké süt a nap, kék a tenger, nincsenek lámák, a lányoknak pedig tilos bikinit hordaniuk. Mr. Laticel semmi másra sem vágyik, mint hogy a természet, valamint néhány alulöltözött hölgy lágy ölén ejtőzzön, ám a sors közbeszól. A közeli marihuánaültetvényen titokzatos gyilkosságok történnek, a kannibálok vegetáriánusok lesznek, Póz, a Nagy Varázsló operálni akar, de nem engedik, mert nincs természetgyógyász vizsgája, ám később őt is megölik. Miközben az áldozat sikolt, a gyilkos a markába nevet, de arra nem számít, hogy váratlanul feléled a Macskadémon, aki ellen nincs orvosság. Egy, csak egy ember szállhat szembe vele: a nagy bogarász, Leslie L. Laticel, aki tudja jól, hogy mitől döglik a légy...

 

Lesbie L. Lowkupec: Sindzse zabszeme
(Budapest-Print Kft., 2003)

Ez a könyv nem jöhetett volna létre, ha Lőrincz L. László nem írta volna meg az eredeti regényt. Sajnos az Előszóra nem vállalkozott, mert ezt máskor sem tette. Jelen paródiakönyvnek ez az egyetlen hiányossága, de azért szeretettel ajánljuk Lőrincz L. László figyelmébe is.
Lőrincz L. László - alias Leslie L. Lawrence - régebbi regényének, a Sindzse szemének paródiája fergeteges szórakozást ígér. A Krepálba titokzatosan összehívott tudós expedíciót rejtélyes gyilkosságok tizedelik. Az őrület a Kolostor-csapdában hág tetőfokára, amikor már senki sincs biztonságban, és mindenki gyanús.
Közben a történetet mesélő Lesbie L. Lowkupec kétségbeesetten igyekszik megnyerni a társaság valamely kellemes hölgytagjának kegyeit. Ám csalódnia kell, mert Puja Balganaiva éppúgy kikosarazza, mint a finn csillagásznő, Kukkole Menjeninnen.
A szenvedélyes vágyak és rémséges gyilkosságok tetejébe még egy japán deszantos század is feltűnik a színen. Fogalmunk sincs arról, hogy már régen véget ért a II. Világháború...
Az összecsapás és a végkifejlet elkerülhetetlen.

 

Leslie L. Laticel: A makarónis arcképem
(Excalibur Könyvkiadó, 2006)

Leslie L. Laticel, a gyönyörű nők és a remek whiskyfajták kiváló szakértője, kalandos utazást követően a mesés Indiába érkezik. A nagy szúnyog-terapeuta, az ismert magánnyomozó, aki ezenfelül még az Interpol tizedese is, különleges megbízatást kap. Egy felbecsülhetetlen értékű, hét lakat alatt őrzött, csodálatos festményre kell vigyáznia. Ám közben mások életének kockáztatásával, ki kell szabadítania az olasz biogázmaffia emberrablóinak kezéből a kiváló tudóst, Agyi Agyimovot is. Ráadásul a szent teheneken mindenki marha nagyot akar szakítani, és amikor leszáll az éj, a szúnyogok úgy hullanak, akár a legyek. Titokzatos bűnesetek történnek: emberek, állatok, növények pusztulnak el, sőt, most már a szobalányok sincsenek biztonságban,
mert megérkeznek a külföldi befektetők. Leslie L. Laticelt azonban az sem akadályozhatja meg munkájában, hogy a mesebeli fehér elefántot sehol sem találja, Parafát, a varázslót elvarázsolják, és hogy az idős Kolompáránda mahárádzsa kezéből gonosz emberek kilopják a békepipát.
 

Lagzi L. Lókence: A kacagó halál temploma
(Adamo Books, 2010; második felújított kiadás: Adamo Books, 2011)
 

letöltés  letöltés

Halálos kacaj veri fel a márgaföldi dzsungel békés csendjét; egy elhagyatott csiki templom oltárán vigyorgó halott heverészik; élők és holtak tűnnek el rejtélyes módon, majd megkerülnek; közben mindenki Vigyorina istennő elveszett aranyszobra után kutat; a tigrisek viszont nem eszik meg a tornacipőt, csak a gazdáját; Lagzi L. Lókence foga közé beszorul a pipája; később valaki mérget kever a kedvenc whiskyjébe; a gyilkos pedig vidáman röhög a markába, míg el nem kapják.